Beginners 1, 0 > A1 (intensief)

In deze beginnerscursus leer je de basis van de Nederlandse taal op een leuke en praktische manier. Onderwerpen uit het dagelijkse leven staan centraal tijdens deze cursus. Je leert de alledaagse woorden en je kunt eenvoudige uitdrukkingen en basiszinnen gebruiken. Je maakt kennis met de werkwoordsvormen, vraagzinnen en de ontkenning. Na afloop van de cursus kun je bijvoorbeeld iets over jezelf vertellen, een bestelling in de winkel of in het restaurant doen, de weg vragen en een woonruimte zoeken.

Alle lessen zijn praktijkgericht. Je leert alle aspecten van de Nederlandse taal, zoals woordenschat, lezen, spelling, uitspraak en grammatica, maar de nadruk ligt vooral op de spreekvaardigheid. Wat je leert kan je direct toepassen in de praktijk. 

Deze cursus is op een hoger tempo dan de basiscursus 1. Hij is geschikt voor mensen die al vaker een tweede taal hebben geleerd en er wordt meer studievaardigheid van je verwacht.

Beginners 1 intensief

Lestijden

dinsdag, donderdag 09:00 – 10:30

Startdatum

eerstvolgende startdatum dinsdag 17 september 2024

Cursusduur

12 weken

Aantal cursisten

6 tot 10 cursisten per groep

Betaling

€695 (of 2 termijnen van € 395) inclusief lesmateriaal.
Het cursusbedrag kan in termijnen betaald worden.

Instapniveau 

Deze cursus is voor midden- tot hogeropgeleiden. Beheersing van een westerse taal en het Latijnse alfabet is vereist.

Cursusmateriaal

Tijdens deze cursus maken we gebruik van de lesmethode Code+ deel 1. Deze methode bestaat uit een lesboek en een online oefenprogramma. Je ontvangt het cursusmateriaal tijdens de eerste les.

Zelfstudie

Buiten de lessen maak je ook elke week huiswerk. De voorbereidingstijd voor de lessen bedraagt gemiddeld 5-7 uur per week.

Afsluiting 

Aan het eind van de cursus ontvang je een bewijs van deelname. Je voortgang en aanwezigheid worden tijdens de cursus bijgehouden om te bepalen of je het niveau voldoende beheerst.

Aanmelden