Gevorderd 2 (B1+ > B2)

De gevorderde cursussen bieden je een stevige basis voor het gebruik van de Nederlandse taal. In deze cursussen gaan we dieper in op zakelijke en academische thema’s. De onderwerpen zijn relevant voor privĆ©situaties, werk en studie. Het tempo en niveau tijdens deze cursussen is hoog.

Aan het eind van de cursus je moeiteloos een diepgaand gesprek voeren, een brief schrijven, een presentatie geven of studeren in het Nederlands.
Ā 
Alle lessen zijn praktijkgericht.Ā Je leert alle aspecten van de Nederlandse taal, zoals woordenschat, lezen, spelling, uitspraak en grammatica, maar de nadruk ligt vooral op de spreekvaardigheid. WatĀ je leert kan je direct toepassen in de praktijk.Ā 

Gevorderd 2

Lestijden

donderdag 19:15 – 21:15

Startdatum

eerstvolgende startdatum donderdag 5 september 2024

Cursusduur

20 weken

Aantal cursisten

6 tot 10 cursisten per groep

Betaling

ā‚¬745 inclusief lesmateriaal.
Het cursusbedrag kan in termijnen betaald worden.

InstapniveauĀ 

Deze cursus is voor midden- tot hogeropgeleiden. Je beschikt minimaal over taalniveau B1+. Dit wordt tijdens een intakegesprek beoordeeld.

Cursusmateriaal

Tijdens deze cursus maken we gebruik van de lesmethode Code+ deel 4. Deze methode bestaat uit een lesboek en een online oefenprogramma. Je ontvangt het cursusmateriaal tijdens de eerste les.

Zelfstudie

Buiten de lessen maak je ook elke week huiswerk. De voorbereidingstijd voor de lessen bedraagt gemiddeld 5-7 uur per week.

AfsluitingĀ 

Aan het eind van de cursus ontvang een bewijs van deelname. Je voortgang en aanwezigheid worden tijdens de cursus bijgehouden om te bepalen of je het niveau voldoende beheerst.

Aanmelden