Individuele lessen

Tijdens de individuele taallessen werk je één op één met de docent. De docent kan zijn/haar aandacht volledig op jou richten, waardoor je in een korte tijd snel de taal kunt leren. Samen stellen we een persoonlijk traject op dat aansluit bij je huidige taalniveau.
 
De lessen worden afgestemd op jouw persoonlijke doelen en leerwensen. Je kunt daarbij denken aan het behalen van een taaltoets, Nederlands gericht op werk of studie of het verbeteren van de woordenschat, grammatica en spreekvaardigheid.
 
Cursusduur en contacturen
De lestijden en cursusduur zijn flexibel in te plannen met je docent, wat ideaal is voor mensen met een drukke agenda. Het is ook mogelijk om in bepaalde periodes een intensiever trainingsprogramma te volgen. Individuele lessen worden aangeboden in pakketten vanaf 10 lesuren. 
 
Locatie
De lessen kunnen plaatsvinden op onze school in Dordrecht, online of op uw werkplek.  
 
Maatwerk in groepsverband
Indien je liever met familieleden, vrienden of een partner de taal leert, is dat ook mogelijk. Leren in een kleine groep is dynamisch en zorgt ervoor dat je elkaar stimuleert. Op die manier kan je wat je in de les geleerd hebt thuis direct toepassen.

Aanmelden